Cosul dvs. este gol

Produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Adjuvant Midos Oil 500 ml

Adjuvant Midos Oil 500 ml

Cod produs: 6420529113649

 

 

Adjuvant Midos Oil 500 ml

   

Midos Oil Adjuvant

Adjuvant pe baza de ulei vegetal metilat

Substanta activa: ulei de rapita metilat

Se utilizeaza exclusiv ca adjuvant pe baza de ulei de rapita metilat in agricultura, horticultura, silvicultura conform instructiunilor. Concentratia maxima de utilizare: 0,75% - 1,5% din solutia de stropire.

Instructiuni de folosire:

Midos Oil Adjuvant a fost conceput pentru utilizare ca adjuvant pe baza de ulei pentru culturile agricole la care se recomanda tratamentul cu pesticide plus adjuvant. Inlocuieste cu succes adjuvantii pe baza de uleiuri minerale si vegetale. Nepoluant pentru mediu, biodegradabil.

Midos Oil Adjuvant imbunatateste aderenta produsului fitosanitar pe suprafata aplicata si permite o acoperire mai buna. Nu este fitotoxic pentru plante, la dozele recomandate. Se recomanda a se utiliza cu produsele fitosanitare omologate in Romania.

Midos Oil Adjuvant se foloseste impreuna cu insecticidul Talent pentru tratamentele la pomi - mar cat si pentru celelalte culturi la care este omologat insecticidul. Midos Oil Adjuvant imbunatateste efectul insecticidului utilizat.

Utilizare:

Doza de utilizare este 0,75% - 1,5% din volumul solutiei de stropit.

Se recomanda special la culturile cu frunze cerate, acoperite cu pruina, pentru a imbunatatii aderenta si penetrarea solutiei (rapita, varza, sfecla, mazare, etc.)

Solutia de stropit:

Umpleti masina de stropit cu apa curata pana la jumatate si agitati. Adaugati cantitatea recomandata de Midos Oil Adjuvant. Adaugati cantitatea recomandata de pesticid si restul apa, agitand continuu.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Aiud, Str. Petre Tutea nr. 15, jud. Alba
0741511620
comenzi@pomfruct.ro
Website detinut de S.C. Pom Fruct S.R.L., CIF: RO22110411, Reg.Com: J01/890/2007

pomfruct.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.