Cosul dvs. este gol

Produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Fungicid -  Curzate Manox,  250gr

Fungicid - Curzate Manox, 250gr

Cod produs: 59429210

Marca: Aectra

 

 

Fungicid - Curzate Manox, 250gr


       Substanța activă: Cimoxanil 5% + Mancozeb 18% + Cupru 25%

Caracteristici: Fungicid sistemic local și de contact, omologat pentru combaterea manei la vița de vie, cartof și castraveți.

Mod de acțiune: Curzate Manox are în plante acțiune sistemică și de contact. El se remarcă prin mecanismul complex de acțiune datorat celor 3 componente.

Cimoxanil penetrează țesuturile plantelor în cca 3 ore de la aplicare și asigură din interior protecția acestora față de acțiunea distructivă a ciupercilor patogene.

Mancozeb se localizează la suprafața organelor vegetative și nu permite ciupercilor să realizeze procesul de infecție. Utilizat în tratamente repetate are efect secundar acaricid.

Ociclorura de cupru se localizează la suprafața părților aeriene și are o acțiune de tip multi-site asupra ciupercilor. Prezintă o bună eficacitate și asupra bacteriozelor.

Mod de utilizare:

La cartof tratamentele se efectuează preventiv și în alternanța cu alte produse. Protejează cultura 8-10 zile de la aplicare. Volumul de soluție este de 300-400 litri/ha.

La vița de vie se utilizează pentru tratamente preventive, în perioada de creștere a boabelor. Volumul de soluție este de 1000 litri/ha. Protejează cultura cca 10 zile de la aplicare.

La castraveți poate fi utilizat pentru 2-3 tratamente preventive. Volumul de soluție este de 1000 litri/ha. Protejează cultura 8-10 zile de la aplicare.

Plante tratate: Cartof, Castraveți, Vița de vie

Compatibilitate: Curzate Manox este compatibil cu majoritatea pesticidelor și îngrășămintelor foliare cu excepția produselor alcaline. În cazul unor combinații noi, este de preferat să se facă un test de compatibilitate fizico-chimică.


CULTURA

AGENTUL PATOGEN

DOZA PER 25 grame

EPOCĂ DE APLICARE

 

Vița de vie

 

Mană

2,5 kg/ha (0,25%) în 1000 l sol./ha

Se utilizează pentru tratamente preventive, în perioada de creștere a boabelor.

Cartof

Mana cartofului, Alternarioza

2,5 kg/ha

Tratamentele se efectueaza la interval de 10-15 zile in conditii de presiune de infectie normala, sau la 8 zile pe vreme umeda si temperaturi de 20-22°C, cand riscul producerii infectiilor este foarte mare.

 

Castraveți

 

Mana curcubitaceelor

 

2,5 kg/ha (0,25%)


Produse recomandate
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Aiud, Str. Petre Tutea nr. 15, jud. Alba
0741511620
comenzi@pomfruct.ro
Website detinut de S.C. Pom Fruct S.R.L., CIF: RO22110411, Reg.Com: J01/890/2007

pomfruct.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.