Cosul dvs. este gol

Produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping
SSL
 
Fungicid -  Solutie Anti-Inghet 2 litri

Fungicid - Solutie Anti-Inghet 2 litri

Cod produs: 135

Marca: Mifalchim

 

 

Comanda instant - Fungicid - Solutie Anti-Inghet 2 litri

Email Telefon

Fungicid - Solutie Anti-Inghet 2 litri


Soluția Cuprică Anti-Îngheț a fost concepută pentru protejarea culturilor de viță de vie, pomicultură, legumicultură, cereale si plante tehnice, impotriva temperaturilor negative in perioada premergatoare intrarii in vegetatie si pana in faza de inflorit.

Produsul adjuvant Solutie Cuprica Anti-Inghet contine ca microelemente Carbon, Cupru metalic, Sulf solubil si Azot in proportiile stabilite de fabricant fapt pentru care la momentul prezent se realizeaza testarea in laboratoarele si statiunile de cercetari ICPA Bucuresti in vederea autorizarii ca Ro-Ingrasamant Solutie Cuprica Anti-Inghet produs ce va avea rol de fertilizant cu calitati ce asigura rezistente la temperaturi negative.

Adjuvantul Solutie Cuprica Anti-Inghet este testat in laboratoarele Chimopar Bucuresti realizandu-se rezistenta la temperaturi negative utilizand urmatoarele procente de produs comercial: - Concentratie 2% ( 20L produs comercial / 1000l Solutie ) - rezultat obtinut - 7,5 grade Celsius temperatura la care a cristalizat solutia. Solutia se mentine perfect fluida pana la temperatura de - 6 grade Celsius. - Concentratie 3% ( 30L produs comercial / 1000l Solutie ) - rezultat obtinut -8,5 grade Celsius temperatura la care a cristalizat solutia. Solutia se mentine perfect fluida pana la temperatura de -7,5 grade Celsius. - Concentratie 5% ( 50L produs comercial/ 1000l Solutie ) - rezultat obtinut - 9 grade Celsius temperatura la care a cristalizat solutia. Solutia se mentine perfect fluida pana la temperatura de -8 grade Celsius.  

 Produsul Solutie Cuprica Anti-Inghet este biodegradabil, nu influenteaza negativ dezvoltarea plantei si poate fi administrat impreuna cu tratamentele fitosanitare realizate cu produsele marca MIFALCHIM GROUP  ( RO-Ingrasamant Sulfat de Cupru tip MIF ; Zeama Bordeleza tip MIF; Polisulf tip MIF ( Polisulfura de Calciu tip MIF ) ; Sulfomat 80PU ), tratamentele efectuandu-se preventiv functie de perioada de vegetatie utilizandu-se procentul de 2 % sau la avertizare inainte de inflorit 2-3-5% functie de temperaturile negative preconizat a fi atinse.

In repaus vegetativ se poate utiliza o concentratie de maxim 10% din produs comercial. Remanenta produsului este cuprinsa intre 7-15 zile functie de concentratia utilizata

   DOZARE:
-500 ml pentru 10 l apa(in repaus vegetativ);

Produse recomandate
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Aiud, Str. Petre Tutea nr. 15, jud. Alba
0741511620
contact@pomfruct.ro
Website detinut de S.C. Pom Fruct S.R.L., CIF: RO22110411, Reg.Com: J01/890/2007

pomfruct.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.