Cosul dvs. este gol

Produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Fungicid - Flint Max 75 WG, 1kg

Fungicid - Flint Max 75 WG, 1kg

Cod produs: 1261

Marca: BAYER

 

 

Fungicid - Flint Max 75 WG, 1kg

     

             Fungicidul Flint Max 75 WG este un produs ce actioneaza sistemic si mesostemic pentru a combate fainarea si putregaiul negru la vita de vie si fainarea la morcov. 

          Mod de actiune: 

           Fungicidul are un spectru larg de actiune datorita celor doua substante active din compozitia sa. Trifloxistrobin are activitate mesostemica, este puternic absorbit de catre stratul frunzelor si este redistribuit pe suprafata foliara prin procesele de evapo-transpiratie si  in interiorul frunzelor datorita activitatii translaminare.        Substanta activa intrerupe ciclul de dezvoltare a ciupercii din stadiile primare, inhiba germinatia sporilor, cresterea tubului germinativ si formarea apresoriilor. Substanta activa tebuconazol este un produs cu actiune sistemica in plante. Dupa efectuarea tratamentului, la scurt timp tebuconazol poate patrunde in partile aeriene si este distribuit acropetal in interiorul tesuturilor, astfel va bloca extinderea ciupercii prin inhibarea procesului de sinteza a ergosterolilor. Datorita modului diferit de actiune si efectul complementar al celor doua substante active fac din fungicidul Flint Max un produs deosebit de eficient si bine adaptat pentru utilizarea in strategii antirezistenta. 

          Mod de utilizare: 

                La vita de vie, fungicidul se aplica in doza de 0.16 kg/ha (in 1000 l apa) pentru a combate fainarea si putregaiul negru. Este recomandata ca aplicarea sa se faca 1-3 tratamente preventive, inainte si dupa inflorit, in alternanta cu produse din grupe chimice diferite. Perioada de acoperire este de 10-14 zile in functie de conditiile climatice si presiunea de infectie. La morcov , fungicidul poate fi aplicat pentru combaterea fainarii, prin efectuarea de 1-3 tratamente, incepand cu primele semne de atac, la doza de 0,3 kg/ha in 1000 l apa.

 

CULTURA

AGENTUL PATOGEN

DOZA

Vita de vie

Fainare, Putregai cenusiu

0,16kg/ha

Morcov

Fainare

0,3kg /ha

 

     Fişă de securitate: https://pomfruct.ro/blog/wp-content/uploads/2020/07/Flint-Max-75WG_27.01.2020.pdf


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Aiud, Str. Petre Tutea nr. 15, jud. Alba
0741511620
comenzi@pomfruct.ro
Website detinut de S.C. Pom Fruct S.R.L., CIF: RO22110411, Reg.Com: J01/890/2007

pomfruct.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.