Cosul dvs. este gol

Produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Fungicid - Profiler 71 WG, 25 gr

Fungicid - Profiler 71 WG, 25 gr

Cod produs: 5946061009024

 

 

Fungicid - Profiler 71 WG, 25 gr

Profiler 71 WG este un fungicid sistemic de ultima generatie pentru combaterea manei la vita de vie. 

Profiler 71 WG reprezinta o combinatie optima a doua substante active foarte eficiente in prevenirea si combaterea manei la vita de vie. 
Fluopicolid face parte dintr-o clasa chimica complet noua, acylpicolide, avand un mod de actiune diferit fata de substantele active utilizate in prezent in controlul manei.

Mod de actiune: 
Activitatea sa este cu precadere preventiva, avand o eficacitate foarte ridicata si un efect indelungat atat in cazul manei pe frunze cat si pe ciorchini. 
Fosetil-Al, substanta activa cu sistemie completa, acro- si bazipetala (ascendenta si descendenta), are atat un efect direct asupra zoosporilor si miceliului ciupercilor, cat si un efect indirect constand in stimularea mecanismelor de autoaparare la nivelul tesuturilor plantei. 
Sinergia excelenta rezultata din combinatia celor doua substante active face din Profiler un produs cu actiune completa si cu durata lunga de protectie impotriva manei. 
Datorita efectului exceptional in prevenirea atacului de mana pe frunze si ciorchini, produsul se recomanda a se folosi cu precadere inaintea infloritului, asigurandu-se astfel o protectie de circa 2 saptamani in perioada de maxima sensibilitate a plantelor. 

Gratie proprietatilor antisporulante, Profiler se poate aplica si in tratamentele de la scuturarea capisonului floral. Pentru mentinerea unei protectii bune si sustinute, este necesara mentinerea concentratiei de fosetil-Al in plante prin efectuarea a 2-3 tratamente succesive cu produse ce contin aceasta substanta activa: Mikal Flash, Verita.
Se vor aplica maxim 2-3 tratamente pe sezon la doza de 2,25-2,5 kg/ha, in functie de presiunea de infectie.
Volumul de solutie este de 1000 l/ha.
Timpul de pauza este de 21 zile.

 

Plante tratate: Vita de vie
Boli si Ciuperci combatute:
 Mana
Producator: Bayer
Substanta activa:
 
fluopicolid 4,44% + fosetil-Al 66,7%


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Aiud, Str. Petre Tutea nr. 15, jud. Alba
0741511620
comenzi@pomfruct.ro
Website detinut de S.C. Pom Fruct S.R.L., CIF: RO22110411, Reg.Com: J01/890/2007

pomfruct.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.