Cosul dvs. este gol

Produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Fungicid - Vivando 200 ml

Fungicid - Vivando 200 ml

Cod produs: 5948742015836

Marca: Basf

 

 

Fungicid - Vivando 200 ml


       Este un fungicid de ultima generatie,folosit pentru tratarea vitei de vie ,bazat pe metrafenona, substanta care ofera protectie in combaterea fainarii ,ramanand activa aproximativ 14 zile. Substanta activa are un mod de actiune unica, interferand ciuperca in diferite stadii de infectii si dezvoltari, actionand totodata pe diferite niveluri si oferind protectie impotriva fainarii.

        Vivando este un fungicid cu o buna rezistenta la umiditate,spalarea prin ploaie, fiind necesara doar o ora de la aplicarea fungicidului ,dupa care nu va mai fi afectat de survenirea ploilor sau umiditatii ridicate,putand fi utilizat totodata pe tot parcursul sezonului.

        Avantajele utilizarii Vivando sunt acelea ca fungicidulnu afecteaza albinele, timpul este relativ scurt pana la recoltare, iar culturile sunt protejate impotriva fainarii timp de doua saptamani de la aplicare.

        Vivando se aplica preventiv pentru combaterea fainarii vitei de vie,fiind posibila aplicarea a 3 tratamente pe an de la aparitia primelor cinic, sase frunze pana la parguireacu o pauza12-14 zile intre ele. Dozajul este de 1000 l /ha si un timp de asteptare de 28 de zile pana la culesul recoltei.



CULTURA

AGENTUL PATOGEN

DOZA

Vița de vie

Fainarea vitei de vie

0.2 litri/ha


      Vivando este compatibil cu majoritatea insecticidelor si fungicidelor ,dar amestecul trebuie verificat in prealabil , adica trebuie aplicata o mica parte din substanta obtinuta din amestecul produselor pe o portiune din cultura care necesita tratata pentru a evita producerea unor reactii de fitotoxiciate.

 


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Aiud, Str. Petre Tutea nr. 15, jud. Alba
0741511620
comenzi@pomfruct.ro
Website detinut de S.C. Pom Fruct S.R.L., CIF: RO22110411, Reg.Com: J01/890/2007

pomfruct.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.