Cosul dvs. este gol

Produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Erbicid - Granstar Super 50 gr

Erbicid - Granstar Super 50 gr

Cod produs: 3576960046879

 

 

Erbicid - Granstar Super 50 gr

 

            Substanța activă:  25% tifensulfuron metil + 25% treibenuron metil

            Caracteristici:Este un erbicid selectiv ce combate un spectru larg de buruieni cu frunza lată din cultura de grâu. Granstar Super este un erbicid sistemic selectiv care se absoarbe prin frunzde și prin rădăcini, oprind astfel creșterea buruienilor dicotiledonate perene. Inhibă diviziunea celulară prin rădăcini, în vârfurile de creștere și mugurii axiali, oprind creșterea  și dezvoltarea buruienilor în câteva ore de la aplicare. Efectul său este vizibil (îngălbenirea sau înroșirea plantelor) după câteva zile de la tratament și buruienile necrozează și mor după 2-3 săptămâni  de la aplicare.

            Granstar Super este  ideal pentru curățarea terenului pentru culturile din cadrul rotației (cartof, sfeclă sau floarea soarelui) la care combaterea buruienilor cu frunza lată este dificilă.

            Mod de utilizare: Granstar Super se aplică în postemergență la cerealele păioase în primăvară, de la înfrățit până la apariția frunzei stindard. Pentru a spori efectul erbicidul, se recomandă aplicarea în perioada de creștere activă a buruienilor, respectiv în faza de cotiledonate până la 6 frunze adevărate. Poate fi aplicat la temperaturi peste 5 grade C. pentru absorbția soluției de către plantă este necesar un timp de 2 ore până la irigare sau precipitații. Pentru creșterea spectrului de combatere a buruienilor dicotiledonate, se poate amesteca în rezervorul echipamentului cu erbicide pe bază de 2,4 D dicamba, bromoxinil sau  fluroxipir.

            Pentru combaterea pălămidei, este recomandată aplicarea erbicidului când buruiana are maxim 10-15 cm înălțime (rozeta cu 4-6 frunze).

            Pentru combaterea turitei, la infestări puternice sau când se află în fază avansată de creștere este recomandat amestecul cu fluroxipir în doza de 400 ml/ha.

            Număr de tratamente recomandate: 1/an.

 

CULTURA

DĂUNĂTORI COMBĂTUȚI

DOZA

VOLUM DE APĂ

Grâu

Buruieni dicotiledonate perene

40 g/ha, aplicat postemergent

200-400 l/ha


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Aiud, Str. Petre Tutea nr. 15, jud. Alba
0741511620
comenzi@pomfruct.ro
Website detinut de S.C. Pom Fruct S.R.L., CIF: RO22110411, Reg.Com: J01/890/2007

pomfruct.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.