Cosul dvs. este gol

Produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Ingrasamant - Bionat plus 1 L

Ingrasamant - Bionat plus 1 L

Cod produs: 5940028023122

 

 

Ingrasamant - Bionat plus 1 L


       BIONAT PLUS este un  ingredient de stimulare pentru plante cu reactie foarte rapida fiind absorbit prin frunze aproape instantaneu.

       Fertilizantii solizi cu azot(N), potasiu(K) aplicaţi la sol, fiind foarte solubili sunt repede spalati din sol, iar fertilizanţii solizi fosfati formeaza cu ionii de potasiu(K), magneziu(Mg), aluminiu(Al) si fier(Fe) produsi insolubili care nu pot fi folosiţi de planta.

       Se aplica prin pulverizare pe aparatul foliar al plantelor. Odata patruns in sucul celular al frunzelor determina o intensificare a procesului de nutritie grabind sinteza clorofilei si echilibreaza metabolismul plantei. Biostimulatorul din continutul ingrasamantului migreaza si spre sistemul radicular determinand o crestere a masei acesteia si o crestere a numarului de perisori absorbanti sporind puterea de extractie a elementelor nutritive din solutia solului, creste astfel rezistenta plantelor la perioadele secetoase.

Produse recomandate
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Aiud, Str. Petre Tutea nr. 15, jud. Alba
0741511620
comenzi@pomfruct.ro
Website detinut de S.C. Pom Fruct S.R.L., CIF: RO22110411, Reg.Com: J01/890/2007

pomfruct.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.