Cosul dvs. este gol

Produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Ingrasamant - Tecamin Flower 250 ml

Ingrasamant - Tecamin Flower 250 ml

Cod produs: 8437019156664

 

 

Ingrasamant - Tecamin Flower 250 ml

  

 Tecamin Flower este un biostimulator foliar, destinat infloririi si legarii fructelor, ce ofera o performanta deosebita si sporeste cantitatea produsa pe planta, la fructe si legume. Biostimulatorul Tecamin Flower este destinat tuturor culturilor agricole, in scopul imbunatatirii infloririi si a legarii fructelor, la legume, pomi fructiferi, vita de vie, sau chiar la culturile floricole. Biostimulatorul Tecamin Flower este destinat ca supliment, pentru toate programele de fertilizare cu aplicare foliara. Ca mod de folosire, biostimulatorul pentru inflorire Tecamin Flower se dilueaza in concentratie de 0,2 – 0,3%, adica 200 – 300 ml pe 100 litrii apa, sau 20-30 ml/10 litrii apa. Folosit in legumicultura, se va aplica la tomate ardei, castraveti, dovlecel, vanata, pepene, mazare si fasole, exact inaintea infloririi, in doza de 2-3 litrii/hectar, in dilutia de mai sus.  La pomi fructiferi, Tecamin Flower se foloseste pentru stimularea infloririi se va aplica in aceleasi doze de mai sus. La fel si la vita de vie. 

Avantajele folosirii  acestui biostimulator

  • Imbunatateste inflorirea; 
  • Imbunatateste legarea fructelor;
  • Creste fertiliatea polenului; 
  • Determina reducerea pierderilor cauzate de caderea fiziologica

Ca analiza a continutului, Tecamin Flower contine: 

  • L-amino acizi           3,0% w/w
  • Total Azon (N)         3,0% w/w
  • Total Fosfor (P2O5) 10,0 % w/w
  • Bor                         1,0 % w/w
  • Molibden                 0,5 % w/w

Este un produs formulat prin amesteul de fosfor, bor, molibden, amino acizi, carbohidrati, proteine si vitamine.  Toate acestea sunt componente naturale, cu rol important in desfasurarea proceselor de inflorire si legare. 

SFATURI:

Dupa diluare, se recomanda aplicarea imediata. Nu se recomanda expunerea la temperaturi ridicate, sau lumina solara. Nu se amesteca cu produse ce au continut ridicat de sulfuri, cupru sau uleiuri minerale. Poate fi amestecat cu majoritatea produselor de uz comun. Se recomanda efectuarea unui test de compatibilitate inainte de realizarea de amestecuri.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Aiud, Str. Petre Tutea nr. 15, jud. Alba
0741511620
comenzi@pomfruct.ro
Website detinut de S.C. Pom Fruct S.R.L., CIF: RO22110411, Reg.Com: J01/890/2007

pomfruct.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.