Cosul dvs. este gol

Produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Ingrasamant - Vitality komplex 500 ml

Ingrasamant - Vitality komplex 500 ml

Cod produs: 8594005006515

 

 

Ingrasamant - Vitality komplex 500 ml


   Preparat vegetal adjuvant Vitality Komplex pentru Orhidee

      Proprietati fizice si chimice:  Continutul total de azot (N%) 15%, Continutul total de fosfor (P2O2) 0.4%, Continutul total de potasiu (K2O) 1.7%.

      Valoare pH: 5.0 - 6.0

       Produs unic pentru toate tipurile de orhidee. Nu este clasificat in categoria de ingrasaminte generale. In afara de nutrienti si microelemnte contine si un accelerator de crestere. Se poate utiliza pentru toate tipurile de orhidee: Phalaenopsis, Dendrobium, Oncidium, Cymbidium, etc. Este special conceput pentr folosirea lui la plante slabite, cu crestere lenta sau plante neglijate. 

      Se aplica solului prin udare sau pulverizare pe frunze in timpul sezonului de crestere, la intervale de 1 X 14 zile (2-3 capace de sticla la 10 l apa). Pentru a revitaliza plantele deteriorate se pun 15 ml (1 capac) in 1 l apa si se amesteca. Aplicatia se repeta la 5 pana la 14 zile.

       Conditii de depozitare: Pastrati-l in ambalajul original, in afara actiunii directe a razelor de soare. Nu il lasati la indemana copiilor. Nu il pastrati langa alimente, bauturi si mancare pentru animale. Temperatura nu trebuie sa scada sub +5º C.

       Conditii de securitate: In timpul folosirii nu mancati, nu beti si nu fumati. Evitati contactul cu pielea si cu ochii. In cazul contactului cu ochii, imediat spalati-i bine cu o cantitate mare de apa si cereti ajutorul medicului. 

        Nu se combina cu alte ingrasaminte!


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Aiud, Str. Petre Tutea nr. 15, jud. Alba
0741511620
comenzi@pomfruct.ro
Website detinut de S.C. Pom Fruct S.R.L., CIF: RO22110411, Reg.Com: J01/890/2007

pomfruct.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.