Cosul dvs. este gol

Produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Insecticid - Force 450 gr

Insecticid - Force 450 gr

Cod produs: 5948742010558

 

 

Insecticid - Force 450 gr



    MOD DE ACTIUNE: 


  FORCE 1,5 G este un insecticid pentru aplicare la sol si dezvoltat pentru controlul rezidual al principalilor daunatori de sol în agricultura.FORCE 1,5 G omoara insectele prin actiune de vapori, stomacala si de contact si nu este sistemic în interiorul plantei. De asemenea, ofera soc rapid si control de lunga durata.Proprietatile antihranire si repelente extind efectul biologic împotriva unor daunatori. Prin actiunea unica de vaporizare,      FORCE 1,5 G patrunde în sol si strapunge cuticula insectei, distrugand legaturile nervoase, cauzand  încetarea hranirii si implicit moartea.Efectul puternic repelent ofera protectie de lunga durata tinerelor plantute.Teflutrinul nu actioneaza sistemic în plante si nu este mobil în sol. MOD DE UTILIZARE: Force 1,5 G se aplica odata cu semanatul cu microgranulatoare destinate acestui tip special de aplicare.Force 1,5 G nu ar trebui sa se foloseasca în mod repetat sau ca unica metoda de combatere. Este recomandat sa se foloseasca în alternanta cu produse care au moduri de actiune diferite.


Combate: Insecte
Formulare: Granule
Mod de aplicare: Se aplica odata cu semantulin conditii de infestare moderatarespectiv in primul an de monocultura a porumbului.
Cultura: Porumb
Spectru de combatere: Viermele vestic al radacinilor de porumb(Diabrotica virgifera virgifera)
Doza: 15 kg/ha
Substanda activa: Teflutrin 1.5%

    
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Aiud, Str. Petre Tutea nr. 15, jud. Alba
0741511620
comenzi@pomfruct.ro
Website detinut de S.C. Pom Fruct S.R.L., CIF: RO22110411, Reg.Com: J01/890/2007

pomfruct.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.