Cosul dvs. este gol

Produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping

Insecticid - Talent Super BCD1 l

Cod produs: 6420529118309

 

 

Pret: 370.00 Lei / buc

* Include 19% TVA

Stoc limitat

Comanda acest produs

Insecticid - Talent Super BCD1 l


     Insecticidul Talent este un insecticid cu dubla actiune,sistemica si de contact ( de soc) si remanenta indelungata,sub forma de concentrat emulsionabil de culoare alba.Substantele active,imidacloprid,deltamethrin si tetramethrin continute de insecticidul  Talent Super,actioneaza prin constact si ingestie asupra daunatorilor.

 Substanta activa- imidacloprid-perturba ireversibil functiile vitale ale centrilor nervosi ai insectelor daunatoare,conducand in final la moartea lor.
 Substantele active- deltamethrin si tetramethrin- au efect reperent si de soc asupra insectelor si actioneaza ca inhibitor de nutritie asupra insectelor.Combinatia de imidacloprid,deltamethrin si tetramethrin confera produsului un spectru larg de activitate facand posibila inclusiv combaterea formelor rezistente la insecticide din alte grupe chimice.

In Romania insecticidul Talent Super este avizat pentru combaterea eficienta a insectelor daunatoare din ordinul Musca Domestica in doza de 0.5 %.Se aplica prin pulverizare in mediul infestat,in locurile unde insectele se pot ascunde,in doze de aplicare recomandata.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Aiud, Str. Petre Tutea nr. 15, jud. Alba
0741511620
comenzi@pomfruct.ro
Website detinut de S.C. Pom Fruct S.R.L., CIF: RO22110411, Reg.Com: J01/890/2007

pomfruct.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.