Cosul dvs. este gol

Produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Magnolia Alba Superba (30-40 cm)

Magnolia Alba Superba (30-40 cm)

Cod produs: 1005

 

 

Magnolia Alba Superba (30-40 cm)



Magnolia soulangeana Alba Superba este un arbore decorativ cu frunzisul cazator care face parte din familia Magnoliaceae si creste cu o coroana puternic ramificata. Frunzele sunt de marime mijlocie, simple, sub forma ovala si cresc intr-o culoare de verde inchis. Florile albe ca zapada sunt parfumate, cresc sub forma de cupa. Perioada de inflorire incepe inainte de infrunzire.
Magnolia soulangeana Alba Superba se incadreaza in categoria arborilor de talie mica. Soiul are o crestere moderata iar inaltimea maxima la care ajunge la maturitate este de 5 metri. Florile imbobocesc in anotimpul de primavara, primele se deschid in luna aprilie. Magnolia creste bine in zonele insorite, puternic luminate si expuse la razele soarelui. Solul perfect in care prospera este cel bine drenat. Magnolia are o rezistenta buna la poluarea aerului.

Magnolia soulangeana Alba Superba este un arbore decorativ pentru gradini si parcuri. Frumusetea lui este reflectata prin port, coroana, frunze si flori. In perioada de inflorire ofera imagini inedite care ies cu adevarat in evidenta daca se planteaza solitar.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Aiud, Str. Petre Tutea nr. 15, jud. Alba
0741511620
comenzi@pomfruct.ro
Website detinut de S.C. Pom Fruct S.R.L., CIF: RO22110411, Reg.Com: J01/890/2007

pomfruct.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.