Cosul dvs. este gol

Produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Magnolia Henry Kern (30-40 cm)

Magnolia Henry Kern (30-40 cm)

Cod produs: 1005

 

 

Magnolia Henry Kern (30-40 cm)



PRODUSUL IN MOMENTUL LIVRARII ARE 30-40 CM.


Magnolia 'George Henry Kern' este un arbore din categoria foioaselor care face parte din familia Magnoliaceae. Frunzele sunt simple, mari, in nuante de verde inchis iar toamna primesc o nuanta de bronz. Florile sunt mari, formate de obicei din 8 petale. Ele sunt parfumate si in nuante de roz. Florile stau pe crengute intotdeauna drepte, ca niste cupe.
Perioada de inflorire a magnoliei George Henry Kern este in lunile mai-iunie. La maturitate, acest soi de magnolie poate sa se dezvolte la o inaltime de 200-300 de centimetri.

Locurile perfecte pentru plantarea magnoliei sunt locurile cu multa lumina si soare, dar se dezvolta foarte bine si in locurile cu semiumbra. Solurile preferate sunt solurile bine drenate, usor acide, lutoase, umede. Tolereaza foarte bine mediile urbane mai poluate.

Magnolia George Henry Kern este un arbore decorativ pentru gradini si parcuri. Poate fi crescuta ca si arbore pentru peluze, pe fundatii de frontiere sau gard viu.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Aiud, Str. Petre Tutea nr. 15, jud. Alba
0741511620
comenzi@pomfruct.ro
Website detinut de S.C. Pom Fruct S.R.L., CIF: RO22110411, Reg.Com: J01/890/2007

pomfruct.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.