Cosul dvs. este gol

Produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping
 

»  Pomi Fructiferi »  Par

Par Williams (Păr franc)

Par Williams (Păr franc)

Cod produs: PF

Marca: Pom Fruct

 

 

Par Williams (Păr franc)
Par Williams (Păr franc)
Comanda instant - Par Williams (Păr franc)

Email Telefon

Par Williams (Păr franc)


 

 Distanta de plantare recomandata este de 4/4 m.




CARACTERISTICI POM

- soi originar din Anglia, introdus la noi la tara in anul 1900, considerat ca soi de baza in sortiment si etalon pentru calitatea foarte buna a fructelor.

- pomul are vigoare mijlocie, infloreste semitarziu sau tarziu, este foarte precoce si productiv, este lipsit de afinitate cu gutuiul si trebuie altoi pe par franc sau cu intermediar.


CARACTERISTICI FRUCT

- fructul este mijlociu spre mare, de tip piriform, de culoare galben-pai.

- pulpa este alba, dulce, suculenta, untoasa cu aroma delicata si de calitate foarte buna.

PERIOADA DE MATURARE

    sfarsit de august

POLENIZATORI

FAVORITA LUI CLAPP, CONFERENCE


PORTALTOI

PAR FRANC,mai multe informatii privind portaltoiul gasiti aici 

https://pomfruct.ro/blog/informatii-privind-caracteristicile-portaltoiului/

VARSTA LA LIVRARE

                          2 ANI

PERIOADA DE PLANTARE

OCTOMBRIE-DECEMBRIE

FEBRUARIE-APRILIE

 
Produse recomandate
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Aiud, Str. Petre Tutea nr. 15, jud. Alba
0741511620
comenzi@pomfruct.ro
Website detinut de S.C. Pom Fruct S.R.L., CIF: RO22110411, Reg.Com: J01/890/2007

pomfruct.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.