Cosul dvs. este gol

Produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Perlit gramoflor 100l

Perlit gramoflor 100l

Cod produs: 698

 

 

Perlit gramoflor 100l

Perlit gramoflor - cunoscut si sub denumirea de "perlita”, este un material anorganic granular, natural, ce contine dioxid de siliciu (SiO2), in proportie de aprox. 75 % si oxid de aluminiu (Al2O3), in proportie de aprox. 23% , perfect uscat, steril, ecologic , extrem de usor, excelent termoizolant, foarte stabil chimic, nedegradabil in timp, care nu arde si poate fi utilizat, la fel de eficient si fara nici un risc, atat la temperaturi obisnuite ale mediului ambiant, cat si in conditii deosebite, la temperaturi extreme, de minus 200 C sau plus 850 C.

Materia prima este roca perlitica naturala ( roca vulcanica solidificata in apa). Aceasta se concaseaza, se macina si se sorteaza pe fractii granulometrice.

Perlitul expandat este obtinut prin tratarea termica a rocii perlitice la aprox 1.000 C, in cuptoare speciale.

In timpul procesului de fabricatie, roca macinata curge, sub forma unui fir, intr-o flacara de gaz. La temperatura de aprox 1.000 C se produce, instantaneu, fenomenul de expandare, care consta in cresterea brusca, de 5 – 27 ori, a volumului granulelor.

In timpul procesului de expandare, umflarea granulelor este insotita si de spargerea partiala a acestora rezultand o distributie granulometrica cuprinsa intre 0 – 10 mm.

In ultima etapa de obtinere, perlitul expandat este sortat pe fractii granulometrice, obtinandu-se granule diverse sau pulberi.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Aiud, Str. Petre Tutea nr. 15, jud. Alba
0741511620
comenzi@pomfruct.ro
Website detinut de S.C. Pom Fruct S.R.L., CIF: RO22110411, Reg.Com: J01/890/2007

pomfruct.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.