Cosul dvs. este gol

Produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Repelent cartita, 1 l

Repelent cartita, 1 l

Cod produs: 8012450435426

 

 

Repelent cartita, 1 l

REPELENT PE BAZĂ DE SUBSTANȚE NATURALE – CÂRTIȚĂ pentru 50 m2

GRANULE CU BARIERĂ OLFACTIVĂ PENTRU A ÎNDEPĂRTA CÂRTIȚELE ȘI NUTRIILE

DIN GRĂDINILE DE LEGUME, PELUZE DE GAZON ȘI GRĂDINILE DE FLORI

CARACTERISTICI:Granulele"Off Limits Cârtiță”ține la distanță cârtițele și nutriile de straturile de legume, peluzele de gazon și grădinile de flori. Datorită formulei sale speciale cu uleiuri esențiale creează o barieră olfactivă eficace. Produsul poate fi aplicat în toate zonele unde există o invazie ori unde doriți să preveniți prezența acestora (în grădină, pe gazon sau în straturile de legume). Produsul dacă este utilizat corect este sigur pentru oameni, animale sau plante și este sigur față de mediul înconjurător.

UTILIZARE ȘI DOZAJ:Împrăștiați "Off Limits”însuprafața ce trebuie tratată cu circa 50-65 g în intrările sau ieșirile tunelelor și a mușuroaielor cârtițelor..După alicare, puteți crea un cordon protectiv preventiv utilizând o bandă lată de cca 5 cm de produs de jur împrejurul zonei pentru a descuraja intrarea animalelor.Produsul va avea efect pentru 2-3 săptămâni dar ploaia torențială sau irigarea poate reduce eficacitatea sa. Pentru rezultatele cele mai bune, utilizați din februarie până în noiembrie.

ATENȚIONĂRI:Nu utilizați produsul pentru orice alt scop decât pentru ce a fost indicat. Vă rugăm păstrați produsul in ambalajul său original cu capacul complet închis, într-un loc uscat și răcoros. Țineți departe de copii și animale. Nu depozitați alături de alimente. Ca in cazul tuturor produselor sub formă de pudră, vă rugăm sa țineți departe de ochi, mâini si căile respiratorii. Vă rugăm să citiți instrucțiunile de utilizare înainte de utilizare și nu depășiți doza. Conține minerale silice inerte și uleiuri esențiale active. În caz de contact cu ochii și gura, clătiți bine cu apă proaspătă din abundență. Nu înghițiți. Aruncați ambalajul responsabil.

INGREDIENTE NATURALE – INOFENSIV FAȚĂ DE OAMENI, ANIMALE ȘI FAȚĂ DE MEDIU

 

Conținut net: 1.000 ml – Greutatea netă: 900 g

 


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Aiud, Str. Petre Tutea nr. 15, jud. Alba
0741511620
comenzi@pomfruct.ro
Website detinut de S.C. Pom Fruct S.R.L., CIF: RO22110411, Reg.Com: J01/890/2007

pomfruct.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.