Cosul dvs. este gol

Produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Seminte - Castraveti Siret F1 100 sem

Seminte - Castraveti Siret F1 100 sem

Cod produs: 3509

 

 

Seminte - Castraveti Siret F1 100 sem



   Seminte de castraveti cornichon Agrosel SIRET F1 este un hibrid de castravete partenocarpic extratimpuriu, de generație nouă, destinat pentru culturi în sere și solarii, atât pentru ciclul I cât și pentru ciclul II.
Siret F1 este un hibrid de castravete partenocarpic extratimpuriu, de generație nouă, destinat pentru culturi în sere și solarii, atât pentru ciclul I cât și pentru ciclul II. Plantele sunt viguroase. Hibridul nu necesită un volum mare de muncă pentru întreținere. Fructifică foarte bine atât pe tulpina principală cât și pe copili (3-5 fructe/axil). Fructele sunt uniforme, de culoare verde închis, cu țepi și formă cilindrică. Pulpa fructelor este compactă, crocantă și nu prezintă gust amar. Fructele își păstrează consistența și după murare. Hibridul se remarcă prin capacitatea mare de regenerare. Potențialul de producție este foarte ridicat, având internoduri scurte. Prezintă rezistență: HR: CMV, CVYV, Px, Cca.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Aiud, Str. Petre Tutea nr. 15, jud. Alba
0741511620
comenzi@pomfruct.ro
Website detinut de S.C. Pom Fruct S.R.L., CIF: RO22110411, Reg.Com: J01/890/2007

pomfruct.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.