Cosul dvs. este gol

Produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Sempervivum mix

Sempervivum mix

Cod produs: 438

 

 

Sempervivum mix


            Se livrează la ghiveci cu diametrul de 15 cm! Poza repreintă imaginea produsului la livrare!

Este una din cele mai populare plante suculente. Sempervivum este o planta înrudită cu Echevaria, Kalanchoe și face parte din familia Crassulaceae. Este extrem de rezistentă și pare că se dezvoltă perfect atât în condiții de caniculă, cât și de frig, la lumină puternică, dar și în umbră. Poate fi cultivată independent, în ghivece mici, sau în combinații cu alte plante.

Sempervivum se înmulțește prin lăstarii care apar în jurul plantei mamă; aceștia se plantează individual și își dezvoltă rădăcini foarte repede.

Amplasare: Într-un loc luminos,ideal în bătaia directă a soarelui. Preferă locurile ușor ventilate pentru a se preveni apariția ciupercilor și mucegaiurilor.

Udare: Se udă astfel încât pământul să se mențină mai mult uscat decât umed, planta având o rezistență mare la secetă.

Înmulțire: Prin semințe sau prin separarea puilor de pe planta mamă.

 

Sfaturi:  A se evita excesul de apă, de aceea pe fundul ghiveciului se așează bucăți de teracotă pentru drenaj.  De asemenea excesul de umiditate atmosferică poate stimula apariția dăunătorilor. Pe timpul iernii se udă rar și se păstrează la 10-15 grade. Acest regim favorizează și apariția florilor (în funcție de specie suculentele pot înflori de la 2-3 flori pe an la 1 floare o dată la 10 ani. 

În perioada vegetativă se recomandă administrarea de îngrășământ lichid pentru plante decorative prin frunze o dată la trei săptămâni începând din primăvară până în toamnă sau se pot folosi batoane de îngrășământ cu eliberare lentă pentru plante decorative prin frunze care au o perioada de acționare de 3 luni și astfel vei scăpa de grija fertilizărilor repetate.

 


Produse recomandate
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Aiud, Str. Petre Tutea nr. 15, jud. Alba
0741511620
comenzi@pomfruct.ro
Website detinut de S.C. Pom Fruct S.R.L., CIF: RO22110411, Reg.Com: J01/890/2007

pomfruct.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.