Cosul dvs. este gol

Produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Stimulator de polenizare - Biopolin 250 ml

Stimulator de polenizare - Biopolin 250 ml

Cod produs: 5322

 

 

Stimulator de polenizare - Biopolin 250 ml


  Biopolina este un produs cu adevărat unic, care a fost special dezvoltat pentru a atrage albinele și alte insecte polenizatoare în grădină. Oferă o modalitate excelentă de a vă crește randamentul fără a pune în pericol albinele sau alte insecte.

Produsul Biopolin oferit aici este destinat prafului culturilor înflorite și, prin urmare, le face mai atractive pentru albine, albine și albine zugrăvitoare. Creaturile menționate mai sus vizitează florile plantelor prăfuite cu mai multă nerăbdare, prin urmare planta este polenizată într-un mod mult mai eficient. 


Funcționează cel mai bine în cultivarea plantelor fructifere, dar aduce rezultate excelente și în culturile de legume și rapiță. Este atât eficient, cât și eficient, deoarece deja o singură aplicație va atrage insectele.


Acest produs a fost fabricat exclusiv din componente naturale sau identice naturii, care sunt toate sigure pentru insecte. Proprietățile lor atrăgătoare puternice au fost confirmate de o serie de studii de cercetare științifică. Proprietățile de ademenire a insectelor ale acestui produs durează mult timp, indiferent de vreme.


Un pachet conține 50 ml de produs. Data de expirare și instrucțiunile de utilizare au fost incluse în informațiile despre pachet.


Metoda de aplicare. Pomi fructiferi, fructe mici, legume (castraveți, plantații de semințe de diferite specii de legume) - 25 ml de produs dizolvat în 10 litri de apă pe m2.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Aiud, Str. Petre Tutea nr. 15, jud. Alba
0741511620
comenzi@pomfruct.ro
Website detinut de S.C. Pom Fruct S.R.L., CIF: RO22110411, Reg.Com: J01/890/2007

pomfruct.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.