Cosul dvs. este gol

Produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Trandafir Cassanova (teahibrid)

Trandafir Cassanova (teahibrid)

Cod produs: TRA

 

 

Trandafir Cassanova (teahibrid)



Trandafirul Casanova
 este un soi de trandafir theahibrid care formeaza un tufis cu tulpinile inalte pe care din loc in loc cresc spini. Florile sunt mari, frumoase, usor parfumate cu petalele delicate in nuante de galben deschis. Frunzele sunt de marime mijlocie si cresc intr-o culoare de verde inchis cu aspect semi-lucios.

Trandafirul Casanova este de talie medie, se dezvolta cu usurinta la o inaltime de 50-100 de centimetri avand o crestere usoara-moderata. Perioada de inflorire este lunga, primii boboci se deschid in luna iunie si infloresc pana in noiembrie. Trandafirul iubeste lumina astfel plantarea trebuie facuta doar in zonele insorite. Nu este pretentios fata de sol dar le prefera in general pe cele bine drenate cu o umiditate medie. Soiul are o rezistenta remarcabila la poluarea aerului si nu necesita intretineri, eventual taierea florilor ofilite pentru a pastra efectul proaspat si plin de viata.

Trandafirul Casanova acest creeaza imagini romantice in orice tip de gradina unde se poate planta in ronduri, pe langa borduri, trotuare, pe langa cladiri si case. Soiul este un element decorativ ideal pentru amenajarea parcurilor.

Amplasare :Soare
Creste pana la :50 - 100 cm
Anotimp inflorire :Vara, Toamna
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Aiud, Str. Petre Tutea nr. 15, jud. Alba
0741511620
comenzi@pomfruct.ro
Website detinut de S.C. Pom Fruct S.R.L., CIF: RO22110411, Reg.Com: J01/890/2007

pomfruct.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.