Cosul dvs. este gol

Produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Acer palmatum (90-120 cm)

Acer palmatum (90-120 cm)

Cod produs: 1265

 

 

Acer palmatum (90-120 cm)

Acer palmatum (90-120 cm)

       Acer palmatum Atropurpureum este un arbust cu frunzișul căzător care face parte din familia Sapindaceae. Soiul este un arțar Japonez. Forma coroanei și a crengilor este deosebită, iar frunzele cresc sub formă aplatizată. Pe timp de primavară ele cresc într-o culoare frumoasă de verde crud, iar toamna frunzișul devine auriu-portocaliu. Florile și fructele sunt mici. 
      Arțarul Japonez Dissectum se încadrează în categoria arbuștilor de talie mijlocie care la maturitate cresc până la  1,5 metri. Creșterea arțarului Dissectum este lenta. 
      Soiul înflorește în luna aprilie însă florile nu au o importanță decorativă majoră. Arțarul se dezvoltă cel mai bine dacă se plantează în zonele deschise, luminate dar poate fi plantat și în locurile cu semi-umbră. 
       Solul ideal pe care îl preferă este cel umed, acid și bine drenat. Acest tip de arbore nu prezintă sensibilitate deosebită la dăunători sau la poluarea aerului.

      Acer palmatum Dissectum este decorativ prin port, frunze, formă și culoare. Soiul oferă imagini interesante în orice grădină, fiind un arbust frumos, perfect pentru amenajarea parcurilor și a altor spații verzi.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Aiud, Str. Petre Tutea nr. 15, jud. Alba
0741511620
comenzi@pomfruct.ro
Website detinut de S.C. Pom Fruct S.R.L., CIF: RO22110411, Reg.Com: J01/890/2007

pomfruct.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.