Cosul dvs. este gol

Produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Produsele comercializate de catre site-ul nostru (altele decat materialul saditor) care beneficiaza de conditii de garantie sunt insotite de certificate de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorului. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de producator.

 

Certificatele de garantie sunt emise de catre Pom Fruct SRL.
Produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la centrul de service mentionat in certificatul de garantie impreuna cu factura originala si certificatul de garantie.
Conform legii, produsele ce au insumate interventii de service de peste 10% din perioada de garantie sau care la o singura interventie depasesc acesta perioada, se inlocuiesc cu produse noi, identice.
Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa contact@pomfruct.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

 

Toate plantele disponibile de la Pepiniera Pom Fruct sunt de calitatea I. Ele corespund descrierii din magazinul virtual. Odata primite, plantele devin responsabilitatea dumneavoastra in ceea ce priveste ingrijirea, hranirea, tratamentul, intretinerea si alegerea mediului ulterior de dezvoltare.
Daca din greseala am trimis alta specie/soi decat cea comandata, in baza unei dovezi fotografice, vom retrimite produsele alese, iar dumneavoastra veti returna produsele primite anterior. In astfel de cazuri costurile de transport/livrare sunt suportate de noi, inclusiv taxa de returnare.
Daca coletul ajunge deschis, perforat sau cu urme de lovituri, aveti dreptul de a-l refuza si de asemenea va rugam sa-i faceti imediat o fotografie pentru a o prezenta firmei de curierat.

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Aiud, Str. Petre Tutea nr. 15, jud. Alba
0741511620
comenzi@pomfruct.ro
Website detinut de S.C. Pom Fruct S.R.L., CIF: RO22110411, Reg.Com: J01/890/2007

pomfruct.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.