Cosul dvs. este gol

Produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping
% Lichidare de stoc la gama de erbicide %


 

Livrarea produselor

Livrarile se fac numai pe teritoriul Romaniei, prin intermediul unei firme de curierat  . Toate produsele comercializate prin intermediul acestui magazin online se livreaza pe tot parcursul anului, iar timpul de livrare este de 1-5 zile lucratoare. Exceptie fac produsele de sezon livrate la radacina libera (pomii si arbustii fructiferi, trandafirii, vita-de-vie, unele plante ornamentale). Acestea din urma se pot comanda incepand cu data de 1 august a anului in curs, urmand ca livrarea sa se faca dupa 25 octombrie in functie de conditiile climatice. 


Pentru a se determina greutatea tarifabila a unei expedieri, se va compara greutatea reala si greutatea volumetrica a expedierii. Cea mai mare dintre cele doua greutati, devine greutatea tarifabila a expedierii. Tarifele practicate de catre firma de curierat sunt urmatoarele:

  • Primul kilogram = 23.00 Lei/expediere (colet)
  • Kilograme suplimentare =1.2 Leu/kilogram suplimentar
  • Kilometrii Exteriori (in afara ariei de acoperire) =1.20 Lei/ km. exterior
  • In cazul in care se va aplica greutatea volumetrica, aceasta se va calcula dupa urmatoarea formula:
  • Lungime(cm) x latime(cm) x Inaltime (cm) / 6000 .   Factorul de conversie volumetrica (CCF) este de 167kg/mc.
  • Tarifele includ TVA si Indicele de Combustibil.
În cazul comenzilor de material săditor, mai mici de 5 buc/comanda se percepe o taxă de manipulare de 15 lei.

In momentul pregatirii coletului pentru expediere toti pomii fructiferi sunt toaletati si taiati la o dimensiune de maxim 1.50 m lungime fiecare (in functie de specie/soi), pentru a permite ambalarea corespunzator. Avantajele acestui aspect sunt: micsorarea costului de transport, si in acelasi timp formarea coronamentului pomilor. La cererea expres a clientilor, pomii fructiferi pot fi expediati la inaltimea naturala, care poate atinge in unele cazuri peste 3m. Pomii fructiferi se vor expedia cu radacina individuala nuda(exceptie plantele la ghiveci si cele cu radacina ambalata individual), dar pachetele vor fi ambalate corespunzator pentru transport. 

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, firma de curierat va face inca o incercare de a livra(fara taxe suplimentare), dupa care comanda va fi returnata, clientul urmand sa suporte costurile unei noi expeditii, indiferent de valoarea produselor comandate.


Plata produselor


Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua exclusiv in avans sau cel mai tarziu la livrarea produselor.

In cazul in care suma achitata in avans este mai mare decat valoarea produselor comandate, diferenta va fi restituita imediat clientului.

Daca suma achitata in avans este mai mica decat valoarea produselor comandate, clientul va trebui sa achite diferenta in momentul livrarii. Pentru aceasta ultima situatie, ca si pentru plata la livrare, produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.


Metodele de plata disponibile pe site-ul www.pomfruct.ro sunt urmatoarele:

        a). PLATA CU NUMERAR LA LIVRARE = RAMBURS

Plata comenzii se face cu numerar, in momentul primirii produselor, direct la agentul firmei de curierat, care va emite si chitanta aferenta incasarii.

        b). ORDIN DE PLATA

Plata prin OP (ordin de plata) se face efectuand transferul bancar direct în contul nostru. Folositi numărul comenzii ca referință de plată.

        c). Online prin intermediul cardului bancar


Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platiiTransmiterea unei copii OP-ului la contact@pomfruct.ro urgenteazalivrarea produselor.


Datele necesare efectuarii platii sunt:

BeneficiarS.C. Pom Fruct S.R.L.

Cod Fiscal: 22110411

AdresaAiud, Str. Petre Tutea, Nr. 15, Jud. Alba

Cont IBANRO69BTRLRONCRT0386876901 

BancaTransilvania Aiud

Pe ordinul de plata se va mentiona numarul comenzi pentru care se face plata.


spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Aiud, Str. Petre Tutea nr. 15, jud. Alba
0741511620
comenzi@pomfruct.ro
Website detinut de S.C. Pom Fruct S.R.L., CIF: RO22110411, Reg.Com: J01/890/2007