Cosul dvs. este gol

Produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Aloe vera (30 cm)

Aloe vera (30 cm)

Cod produs: 606

 

 

Aloe vera (30 cm)

 Originea plantei de Aloe nu este cunoscută. Sunt 320 de specii de Aloe, dar numai ”Aloe Barbadensis” are proprietăți curative. Aloe Vera este, de asemenea, numită planta fierbinte, pentru că poate sfida un climat extrem de cald, fără ploaie luni de zile. Deși planta seamănă cu un cactus, face parte din familia liliaceelor și nu are legătură cu cactușii. Frunzele verzi pot crește până la 50 cm lungime, au suprafața netedă și margini zimțate. În timpul înfloririi, înmuguresc flori circulare de culoare roșie sau galbenă cu dimensiunne de 60-90 cm.

În frunze au fost găsite aproximativ 220 substanțe active cum ar fi vitamine, enzime, minerale, aminoacizi și polizaharide.

Preferă solurile nisipoase, permeabile la apă. Preferă un loc pe jumătate umbrit. O plantă Aloe poate trăi până la 10 ani.


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Aiud, Str. Petre Tutea nr. 15, jud. Alba
0741511620
comenzi@pomfruct.ro
Website detinut de S.C. Pom Fruct S.R.L., CIF: RO22110411, Reg.Com: J01/890/2007

pomfruct.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.