Cosul dvs. este gol

Produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Amestec flori perene

Amestec flori perene

Cod produs: 8012450438649

 

 

Amestec flori perene


   

          

        Amestec de 21 specii

        Amestecul de flori perene oferă un covor cu înflorire minunată de plante perene în grădina dumneavoastră.

        Aceste plante perene înfloresc modest în primul an, dar vor înflori mai puternic și mai bogat de-a lungul anilor următori. Dacă veți prefera o înflorire mai exuberantă în primul an, puteți semăna amestecul cu flori anuale din această colecție și să le combinați. Acest amestec de semințe vă va răsplăti cu un covor cu înflorire îndelungată și este în acelși timp și o îmbunătățire a biodiversității în grădina dumneavoastră.

 

                Conținut

 

        Acest pachet conține un amestec de 400 ml de semințe și coji de semințe, într-o rație de cca. 1/3. Cojile de semințe asigură că dumneavoastră vedeți unde sunt împrăștiate semințele și acest lucru vă previne de la semănarea prea deasă. În plus, acesta servește ca fertilizant natural.

 

                 - întreg conținutul este suficient pentru aproximativ 35 m2de flori

                 - înălțimea florilor: 20 - 80 cm.

 

             1. Pregătirea solului

 

     Folosiți o lopată pentru a întoarce pământul acolo unde vă doriți să fie amplasate florile. Îndepărtați complet buruienile sau orice vegetație existentă, dacă este posibil săpați niște turbă umedă pentru ca florile dumneavoastră să fie mai rezistente la secetă. După aceea, greblați și egalați solul pentru ca acesta să devină un strat neted.

 

             2. Semânare

 

     Este important ca înainte de semănarea semințelor, să amestecați semințele, de exemplu într-un vas. Atfel semințele mai mici și semințele mai mari sunt bine împărțite în amestec. După aceea semănați semințele egal peste pământul pregătit.

 

            3. Greblarea semințelor

 

     Greblați din nou substratul ușor, pentru ca semințele să se amestece cu primul strat de pământ, până la 0.5 cm adâncime. Apoi udați solul, semințele necesită umiditate, lumină și căldură pentru a încolți. După aceea pajiștea dumneavoastră de flori necesită puțină atenție.

 

            4. Creștere

 

     După 2 sau 3 săptămâni semințele vor începe să încolțească. Udați dacă este necesar. După 6 până la 8 săptămâni vă puteți aștepta la primele flori. Pajiștea dumneavoastră de flori poate înflori frumos pentru mai mult de 4 luni !

 

            5. Perioada de semănare

 

     Puteți semăna din martie până în iunie dacă solul nu este prea rece, temperatura medie din timpul zilei să fie de aproximativ 16°C și cea din timpul nopții de aproximativ 8°C.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Aiud, Str. Petre Tutea nr. 15, jud. Alba
0741511620
comenzi@pomfruct.ro
Website detinut de S.C. Pom Fruct S.R.L., CIF: RO22110411, Reg.Com: J01/890/2007

pomfruct.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.