Cosul dvs. este gol

Produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Artar japonez (50 cm)

Artar japonez (50 cm)

Cod produs: 596

 

 

Artar japonez (50 cm)

Artar japonez (50 cm)

      Arțarul este un arbore cu frunzișul căzător care face parte din familia Aceraceae. 
      Soiul este originar din Japonia. Arțarul Roșu Japonez formează o coroană foarte frumoasă și atrăgătoare datorită culorii intense a frunzelor în nuanțe roșiatice. 
      Culoarea în nuanțe aprinse de roșu apare toamna. Tulpina este dreaptă și puternică, iar frunzele cresc sub formă palmată. Florile sunt mici, înfloresc în nuanțe de galben și nu au rol decorativ.
      Arțarul Roșu Japonez se încadrează în categoria arbuștilor decorativi de talie mică. La maturitate crește la o înălțime cuprinsă între 2-3 metri. Soiul are o creștere lentă.
      Arțarul înflorește în luna Aprilie și Mai. Zonele potrivite de plantare sunt în locuri însorite, dar crește la fel de bine și în locuri cu semi-umbră. Arțarul Roșu Japonez preferă un sol umed, bine drenat. Soiul are o toleranță ridicată la dăunători și la poluarea aerului din orașele aglomerate.
        Arțarul este un arbore decorativ prin port, frunziș și culoare. Frunzele sale primesc noi nuanțe în fiecare anotimp. Soiul este ideal pentru amenajarea parcurilor și a grădinilor. Arborele poate fi plantat solitar, în grupuri sau aliniat, dar crește la fel de bine și dacă se plantează în ghivece mari, ideale pentru decorarea teraselor și balcoanelor.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Aiud, Str. Petre Tutea nr. 15, jud. Alba
0741511620
comenzi@pomfruct.ro
Website detinut de S.C. Pom Fruct S.R.L., CIF: RO22110411, Reg.Com: J01/890/2007

pomfruct.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.