Cosul dvs. este gol

Produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Erbicid - Talisman, 5 l

Erbicid - Talisman, 5 l

Cod produs: 8605020812019

 

 

Erbicid - Talisman, 5 l

TALISMAN® este folosit pentru controlul anual al buruienilor monocotile anuale și perene la porumbul de consum și de siloz. TALISMAN® este transportat rapid în plantă atât prin xilem, cât și prin floem, la țesutul meristematic unde inhibă biosinteza aminoacizilor, oprește diviziunea celulară și creșterea plantei în câteva ore după aplicare. Decolorarea graduală a frunzelor nou apărute este urmată de necroza acestora, deshidratare și conduce, în final, la moartea plantei. Simptomele vizuale apar la 3-4 zile după aplicarea tratamentului, iar efectul total de control al buruienilor se poate observa la 20-25 de zile. Formularea OD permite o persistență mai mare a produsului, reduce presiunea de suprafață, previne spălarea cauzată de ploaie și crește acoperirea pe frunză, îmbunătățind interacțiunea dintre plantă și produs, realizând astfel o penetrare și o asimilare a substanței active mai bune.

Pe parcursul unui an poate fi aplicat cel mult o dată pe aceeași suprafață. Nu aplicați pe o cultură tratată cu un insecticid organofosforic. Datorită nivelului său ridicat de activitate, trebuie să se acorde atenție evitării driftului plantelor din afara zonei țintă.

Produsul nu trebuie aplicat culturilor de porumb care sunt supuse stresului, deoarece poate duce la incidența unor pagube mai persistente la culturi.

Beneficii

Adjuvantul este încorporat.

Proprietăți bune de acoperire.

Sigur și prietenos cu mediul.

Aplicare facilă cu un nivel ridicat de confort și securitate.

Eficacitate îmbunătățită la temperaturi sub 15˚ C și peste 30˚ C.

Reduce levigarea.

Rezistent la radițiile UV și IR.



Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Aiud, Str. Petre Tutea nr. 15, jud. Alba
0741511620
comenzi@pomfruct.ro
Website detinut de S.C. Pom Fruct S.R.L., CIF: RO22110411, Reg.Com: J01/890/2007

pomfruct.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.