Cosul dvs. este gol

Produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping

Raticid - Prokum pasta galeata 3 kg

Cod produs: 64242130104527

Marca: Promedivet

 

 

Pret: 120.00 Lei / buc

* Include 9% TVA

Stoc limitat

Comanda acest produs

Raticid - Prokum pasta galeata 3 kg

 Substanță activă: Brodifacoum 0,0025%(nr. CAS: 56073-10-0, NR. CE: 259-980-5), conţine benzoat de denatoniu.
 Instrucțiuni de dozare: Se vor purta mănuşi de protecţie rezistente la produse chimice în timpul fazei de manipulare a produsului (EN 374). În timpul utilizării produsului nu se mâncă, nuse bea şi nu se fumează. Spălarea mâinilor este obligatorie după manipulare, conţinutul/recipientul se aruncă după utilizare în conformitate cu reglementările naţionale. şobolani -public general – interior, exterior în jurul clădirilor: Fixaţi 10-60 g de momeală în staţii de momeală rezistente la manipulări, separate la distanţe de 10 metri (5 metri în zone de infestaţie înalte). Verificaţi regulat consumul de momeală şi schimbaţi momeala consumată sau stricată până la terminarea consumului. Repetaţi tratamentul în situaţii unde există dovada unei noi infestaţii (de exemplu urme proaspete sau excremente). Nu mişcaţi sau tulburaţi punctele de momeală pentru câteva zile după aşezarea momelii. Dacă nu se observă activitatea de şobolani în jurul momelii după 7-10 zile după începutul tratamentului, mişcaţi momeala într-o zonă cu activitate mai mare de şobolani. Dacă toată momeala a fost consumată din anumite zone, măriţi cantitatea de momeală prin amplasarea mai multor puncte de momeală. Să nu creşteţi mărimea punctului de momeală. Înlocuiţi orice momeală consumată de rozătoare sau care a fost deteriorată de apă sau contaminată de pământ. Staţiile de momeală trebuie vizitate doar după 5-7 zile după începutul tratamentului şi cel puţin săptămânal după acesta, pentru a verifica dacă momeala este acceptată, staţiile de momeală sunt intacte şi de a îndepărta rozătoarele moarte. Reumpleţi momeala când este necesar. Utilizarea acestui produs ar trebui să elimine rozătoarele în 35 de zile. În cazul lipsei eficienţei suspectate la sfârşitul tratamentului, utilizatorul trebuie să consulte vânzătorul produsului sau să apeleze un serviciu de control al dăunătorilor.
 Condiții de depozitare: Se depozitează în locuri inaccesibile, păsărilor, animalelor de companie şi animalelor de fermă. A se depozita într-un loc uscat, răcoros şi bine ventilat. Păstraţi momeala în ambalajul original, închis etanş şi ferit de lumina directă a soarelui. Din cauza modului de acţiune anticoagulant al rodenticidelor, poate dura 4-10 zile pentru a avea efect după consumarea momelii. Rozătoarele pot fi purtătoare de boli. Nu atingeţi rozătoarele moarte cu mâna goală, purtaţi mănuşi şi utilizaţi unelte (cleşte) când le îndepărtaţi.  Acest produs conţine o substanţă amară şi un colorant. Având în vedere efectele adverse potenţiale pentru sănătatea umană,  se recomandă citirea cu maximă atenţie a instrucţiunilor de pe etichetă şi respectarea lor. Se va evita prin orice mijloace pătrunderea în sistemul de canalizare şi în ape de suprafaţă. Nu se pun suporturile de momeală în apropierea sistemelor de drenare a apei acolo unde momeala ar putea intra în contact cu apă.
  




Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Aiud, Str. Petre Tutea nr. 15, jud. Alba
0741511620
comenzi@pomfruct.ro
Website detinut de S.C. Pom Fruct S.R.L., CIF: RO22110411, Reg.Com: J01/890/2007

pomfruct.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.