Cosul dvs. este gol

Produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Zmeur Tulameen (10 bucati)

Zmeur Tulameen (10 bucati)

Cod produs: ARB

 

 

Zmeur Tulameen (10 bucati)






CARACTERISTICI SOI

-este un soi de zmeur de origine canadiana, cu calitaţii deosebite a fructelor care se pot păstra forte bine comparativ cu alte soiuri de zmeură. Se remarcă printr-un randament deosebit de ridicat cu o producţie mare pe plantă.

-drajonii au o crestere viguroasa,de densitate medie,se dezvolta bine si se adaptează uşor la condiţiile de mediu fiind răspândit în multe zone cu climate diferite.

-soiul de zmeur Tulammen se caracterizeaza printr-o foarte buna rezistenta la îngheţ şi se comportă bine fata de boli fiind destul de rezistent, necesita susţinere datorita productiei ridicate de fructe.

-productii ridicate se realizeaza pe soluri bogate, bine drenate, cu expozitie insorita si cu apa suficienta, fara exces.

 





CARACTERISTICI FRUCT

-fructul este mare, cu greutate medie intre 5- 7 grame, are forma conica, alungita, este de culoare rosu intens,stralucitor,cu aspect deosebit de atragator,cu gust dulce,aroma excelenta şi foarte apreciat atat pentru consum curent în stare proaspătă cât şi preparat sub diferite forme.

-este ferm , suportă bine manipularea şi transportul şi se păstrează bine.


PERIOADA DE RECOLTARE

-începe la mijlocul lunii iulie şi se continuă până la mijlocul lunii august având vârful de recoltare la începutul lunii august.


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Aiud, Str. Petre Tutea nr. 15, jud. Alba
0741511620
comenzi@pomfruct.ro
Website detinut de S.C. Pom Fruct S.R.L., CIF: RO22110411, Reg.Com: J01/890/2007

pomfruct.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.