Cosul dvs. este gol

Produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Repelent soareci si sobolani, 1 l

Repelent soareci si sobolani, 1 l

Cod produs: 8012450438007

Marca: Golden Line

 

 

Repelent soareci si sobolani, 1 l

REPELENT PE BAZĂ DE SUBSTANȚE NATURALE ȘOARECI ȘI ȘOBOLANI

GRANULE PENTRU ÎNDEPĂRTAREA ȘOARECILOR ȘI ȘOBOLANILOR DIN STRATURILE DE LEGUME, PELUZE DE GAZON ȘI GRĂDINI

CARACTERISTICI:Granulele Off Limitsîmpiedică în mod natural prezența șoarecilor și șobolanilor în grădini, peluze de gazon și grădinile de legume datorita formulei sale speciale bazată pe uleiuri esențiale pe care rozătoarele le găsesc ca fiind neplăcute. Produsul poate fi aplicat în orice loc unde deja există o invazie de rozătoare sau utilizat ca măsură preventivă în grădini, straturile de legume și flori. Dacă este utilizat corect produsul nu este periculos pentru oameni, animale sau plante și este prietenos cu mediul înconjurător.

UTILIZARE ȘI DOZAJ:Împrăștiați Off Limits pe suprafața pe ce doriți să o tratați utilizând circa 15-20 g/m2. După aplicare dacă doriți să protejați animalele sălbatice, puteți crea un cordon protector suprapunând 5 cm peste suprafața tratată. Produsul este activ timp de 2-3 săptămâni. Ploaia și irigarea pot reduce eficacitatea produsului.

ATENȚIONĂRI:Nu utilizați produsul pentru orice alt scop decât pentru ce a fost indicat. Vă rugăm păstrați produsul in ambalajul său original cu capacul complet închis, într-un loc uscat și răcoros. Țineți departe de copii și animale. Nu depozitați alături de alimente. Ca in cazul tuturor produselor sub formă de pudră, vă rugăm sa țineți departe de ochi, mâini si căile respiratorii. Vă rugăm să citiți instrucțiunile de utilizare înainte de utilizare și nu depășiți doza. Conține minerale silice inerte și uleiuri esențiale active. În caz de contact cu ochii și gura, clătiți bine cu apă proaspătă din abundență. Nu înghițiți. Aruncați ambalajul responsabil.

INGREDIENTE NATURALE – INOFENSIV FAȚĂ DE OAMENI, ANIMALE ȘI FAȚĂ DE MEDIU

Conținut net: 1.000 ml – Greutatea netă: 900 g

 


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Aiud, Str. Petre Tutea nr. 15, jud. Alba
0741511620
comenzi@pomfruct.ro
Website detinut de S.C. Pom Fruct S.R.L., CIF: RO22110411, Reg.Com: J01/890/2007

pomfruct.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.