|
|||
Conservant alimentar, 1l |
|||
ECOCONSERVANŢII ALIMENTARIproduși deMifalchim Groupau concentrația de 18% S02 și sunt obținuți din solubilizarea cristalelor de METABISULFIT DE SODIU sau POTASIU în apă demineralizată obținându-se o soluție apoasă, limpede, fără sediment, utilizată pentru fermentația controlată a mustului în vederea vinificării. Totodată, soluția în concentrație de 18%, mai poate fi utilizată în industria conservelor de legume, fructe și carne, ca și conservant. Utilizare:
Doză de utilizare: min. 300 ml – max. 400 ml /10001 de must; min. 300 ml – max. 400 ml / 1000 kg de struguri sănătoși; min. 500 ml – max. 800 ml / 1000 kg de struguri vătămați. Pentru uz enologic, produsul trebuie adăugat peste struguri înainte de zdrobire sau peste mustul proaspăt presat. Produsul mai poate fi adăugat după ce a avut loc fermentația și vinul a fost tras de pe drojdie. ATENŢIE!Adăugarea produselor de sulfitare după ce fermentația s-a declanșat poate cauza inhibarea acesteia.
ATENŢIE!Produsele conservate cu ajutorul aditivului conservant alimentar cu conținut de S02 vor putea fi consumate după minim 21 zile de la data adăugării produsului.
ATENŢIE!Se depozitează în spații bine aerisite, iar temperatura în spațiul de depozitare nu trebuie să depășească vara 20-25°C, iar în sezonul rece -5°C.
|
|||