Cosul dvs. este gol

Produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare


www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Conservant alimentar, 1l

Conservant alimentar, 1l

Cod produs: 5949221280103

Marca: Mifalchim

 

 

Conservant alimentar, 1l

ECOCONSERVANŢII ALIMENTARIproduși deMifalchim Groupau concentrația de 18% S02 și sunt obținuți din solubilizarea cristalelor de METABISULFIT DE SODIU sau POTASIU în apă demineralizată obținându-se o soluție apoasă, limpede, fără sediment, utilizată pentru fermentația controlată a mustului în vederea vinificării. Totodată, soluția în concentrație de 18%, mai poate fi utilizată în industria conservelor de legume, fructe și carne, ca și conservant.

Utilizare:

  • Pentru uz enologic – industria de vinificație; industria conservelor de legume și fructe, industria de panificație.

Doză de utilizare:

min. 300 ml – max. 400 ml /10001 de must;

min. 300 ml – max. 400 ml / 1000 kg de struguri sănătoși;

min. 500 ml – max. 800 ml / 1000 kg de struguri vătămați.

Pentru uz enologic, produsul trebuie adăugat peste struguri înainte de zdrobire sau peste mustul proaspăt presat. Produsul mai poate fi adăugat după ce a avut loc fermentația și vinul a fost tras de pe drojdie.

ATENŢIE!Adăugarea produselor de sulfitare după ce fermentația s-a declanșat poate cauza inhibarea acesteia.

  • Produsul se utilizează și în procesul de conservare a murăturilor, folosindu-se o doză de 25-30 ml / 100 kgproduse(doza de conservant se omogenizează în saramură înainte de a avea loc fermentația sau după ce a avut loc aceasta, urmată de vânturare.
  • Produsul se utilizează la prepararea pastei de tomate și al conservelor de legume și fructe (maxim 25 ml conservant /100 kg de compoziție adăugată după răcirea produsului).

ATENŢIE!Produsele conservate cu ajutorul aditivului conservant alimentar cu conținut de S02 vor putea fi consumate după minim 21 zile de la data adăugării produsului.

  • Pentru dezinfecția vaselor din lemn, mase plastice sau sticlă, înaintea depozitării produselor conservate de legume și fructe.

ATENŢIE!Se depozitează în spații bine aerisite, iar temperatura în spațiul de depozitare nu trebuie să depășească vara 20-25°C, iar în sezonul rece -5°C.

  • După utilizare ambalajul va fi depozitat în locuri izolate, uscate, special amenajate în vederea ridicării și eliminării.

 

 



Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Aiud, Str. Petre Tutea nr. 15, jud. Alba
0741511620
comenzi@pomfruct.ro
Website detinut de S.C. Pom Fruct S.R.L., CIF: RO22110411, Reg.Com: J01/890/2007

pomfruct.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.